Cautare

3132 de rezultate pentru "lista abonati adjudeni" (7.90 secunde)
Senatorul constantean Puiu Hasotti (foto) nu mai face parte din nici o structura de conducere a PNL, dupa ce delegatii la Congresul Extraordinar din week-end-ul trecut nu l-au votat nici macar pentru lista celor 29 de membri ai Biroului Politic Central. ... Iata si lista celor 14 noi vicepresedinti PNL:
Bica, deja la pensie Primul pe lista pensionarilor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj este comisarul-sef Gheorghe Bica. ... Seful Sectiei 1 Politie Craiova, comisarul-sef Jan Dobrescu, se afla si el pe lista pensionarilor care asteapta sa-i "iasa actele".
Reprezentantii PNL Adrian Ciocanea, Ioan Timis si Varujan Vosganian (foto) au fost exclusi de pe lista partidului pentru Parlamentul European, dupa ce primii doi au anuntat luni ca doresc sa se retraga, nemultumiti de locurile primite.
Lista candidatilor la europarlamentare a devenit marul discordiei in sanul multor partide politice. ... Fostul ministru de Externe a declarat recent ca "Antonescu a facut lista pentru alegerile europarlamentare cu prietenii lui". "Ma tem ca lista este a dansului (n.
"Suntem ingrijorati ca legi atat de importante au facut drumul de la initiator pana la parlament ca niste pasageri clandestini in cala unui vapor, cand, de fapt, li se cuvenea un bilet pe puntea superioara", a mai spus Crasnea.Seful statului a cerut lista cu amendamentele propuse de asociatiile reunite in aceasta alianta si le-a spus ca va face tot posibilul ca parlamentul sa tina cont de ele."Avem lista de amendamente pe care nu vrem sa le dam.
Comisarul sef Adi Toba face parte dintr-o lunga lista de sefi ai structurilor teritoriale ale Politiei de Frontiera cercetati prealabil sau atentionati, data ieri publicitatii de catre IGPF.
Astfel, pe lista neagra a unitatilor de invatamant, care au omis sa obtina avizul pentru centralele termice, fac parte: ... De asemenea, de pe lista nu lipsesc scolile din Lumina, Oituz, Movila, Pecineaga, precum si gradinita din Topraisar.
In situatia in care, pe parcursul derularii imprumutului autorizat, se vor produce modificari in lista investitiilor finantate din imprumut, prin hotarare a Consiliului Local al municipiului Ramnicu Valcea, adoptata cu respectarea prevederilor legale in vigoare, prestatorul va respecta aceste modificari".
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, reclama mai multe neintelegeri legate de organizarea alegerilor, una legata de sectiile speciale si alta legata de lista permanenta a cetatenilor cu drept de vot.
Pe lista prietenilor virtuali ai lui Bahaian se afla si fostul ministru liberal al Justitiei, Tudor Chiuariu. ... Lista de amici celebri online este mult mai lunga si cuprinde numeroase vedete si politicieni. ... Nu lipsesc nici mari sportivi din lista de prieteni a controversatului personaj.
• Iliescu si Nastase il lasa deoparte pe Geoana 'Pe fondul scandalului din PSD privind votul pe lista si revolta mai multor lideri de filiale impotriva lui Mircea Geoana, Adrian Nastase pregateste terenul pentru a-si anunta candidatura la sefia PSD chiar in ziua congresului.
De asemenea, el sustine ca, de pe lista delegatilor la Congres, au fost indepartati acei membri ai Consiliului National care nu il sustin pe Mircea Geoana.
cei care candideaza pe lista lui Geoana trebuie sa precizeze in scris pe cererea de candidatura ca-si asuma programul acestuia si nu pot candida si pe alte liste, aceeasi regula fiind valabila si pentru sustinatorii contracandidatilor actualului presedinte.
Miza o constituie modalitatea de alegere a conducerii - pe lista sau uninominal -, extrem de importanta din punct de vedere al imaginii in perspectiva Congresului care incepe azi si la care participa 1.400 de delegati din tara.
Craiovenii care detin autoturisme mai vechi de zece ani ce depasesc valoarea unui voucher, adica 3.800 de lei, risca sa fie scosi de la plata alocatiei de sustinere a familiei Directia de Asistenta si Protectie Sociala a intocmit un raport prin care solicita consilierilor locali sa revizuiasca lista cu bunuri mobile care nu sunt de stricta necesitate in cazul craiovenilor care beneficiaza de alocatie.
Pentru a face rost de fondurile necesare, Solomon propunea eliminarea mai multor investitii din lista propusa initial pentru acest an.
Anuntul a fost facut de presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, in cadrul unei intalniri in care a prezentat lista de investitii pe anul in curs. ... Tot pe lista de investitii se afla si modernizarea scarilor de la parter in sus si igienizarea casei scarilor.
Lista primarilor din Dolj despre care se spune ca vor schimba partidul la alegeri este mult mai lunga. ... "O sa ma interesez si eu sa vad daca PDL m-a pus pe lista de transferuri.
Lista primarilor din Dolj despre care se spune ca vor schimba partidul la alegeri este mult mai lunga. ... "O sa ma interesez si eu sa vad daca PDL m-a pus pe lista de transferuri.
Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
google-analytics.com